Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή & Δημιουργία ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το πάθος μας! Μια επιτυχημένη ιστοσελίδα πρέπει να συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση και εύκολη περιήγηση. Η ομάδα της myBusiness360 αναλαμβάνει τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την καταχώριση του domain και της φιλοξενίας του site σας. Όλα τα websites και τα eshop που σχεδιάζουμε είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και σύμφωνα με την εικόνα της εταιρείας σας. Είναι mobile friendly δηλαδή δείχνουν άψογα σε όλες τις συσκευές (tablet, κινητό). Το απλό διαχειριστικό σύστημα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε εύκολα το περιεχόμενό σας. Οι διαδικασίες που ακολουθούμε για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι τέτοιες, ώστε να διαβάζονται εύκολα από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε βελτιστοποιημένη ευρετηρίαση. Σας παρέχουμε επίσης τεχνική υποστήριξη μόλις ολοκληρωθεί το site σας. Έτσι, σας διαβεβαιώνουμε ότι έχετε την επιτυχία με το μέρος σας!

Tα website μας είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαβάζονται εύκολα από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης.

Αν θέλετε η βοήθειά μας για να αποφασίσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι είδους ιστοσελίδα χρειάζομαι;

Η επιλογή του σωστού website εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες που θα ορίσετε βάσει των αναγκών σας. Τους αναλύουμε σε προδιαγραφές, χαρακτηριστικά και σας προσφέρουμε την πιο κατάλληλη επιλογή. Αν θέλετε η βοήθειά μας για να αποφασίσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως θα μου φέρει κέρδη το website μου;

Θεωρούμε ένα website ως διαφημιστικό γεγονός. Για να είναι αποτελεσματική μια ιστοσελίδα πρέπει να έχει αισθητική, να είναι απλή και εύκολη στη χρήση αλλά και να έχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Εάν ένα website συνδυάζει αυτά τα στοιχεία, τότε σίγουρα θα κερδίσετε χρήματα από αυτό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική σας ιστοσελίδα με βάση τις ανάγκες σας.

Θα είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή;

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας εγγυόμαστε πως η ιστοσελίδα σας θα είναι εξίσου εύχρηστη σε κινητά και σε tablet όσο είναι και σε υπολογιστές. Άλλωστε πάνω από τις μισές επισκέψεις πλέον στο ίντερνετ γίνονται από κινητές συσκευές

Πως θα διαχειρίζομαι το νέο μου website;

Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας, από την προσθήκη άρθρων και προϊόντων μέχρι και την αλλαγή του περιεχομένου της, δεν χρειάζεται καμία τεχνική γνώση πάνω στο web development. Κατά την παράδοση της ιστοσελίδας σας προσφέρεται και εκπαίδευση έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την νέα σας ιστοσελίδα από την πρώτη στιγμή!

Επικοινωνία